Megyeri Csilla a ValóVilág műsorvezetésében is otthonra lel

Megyeri Csilla, aki eddig inkább a képernyőn szereplőként volt ismert, most új szerepben tűnik fel: a ValóVilág tizenkettedik szériájának műsorvezetőjeként bizonyítja rátermettségét az RTL+-on.

A média szakon végzett influenszer számára nem teljesen új a műsorvezetés világa, hiszen korábban már készített interjúkat a debreceni Alföld Televízió számára 2016-ban. Azonban a ValóVilág élő adásainak vezetése mégis új kihívást jelent számára. Megyeri Csilla elmondása szerint az első adás előtti izgalmak ellenére, Puskás-Dallos Peti támogatásával és a folyamatos gyakorlással egyre magabiztosabban áll helyt a műsorvezetői székben. A pozitív visszajelzések és a szakmai elismerés, valamint színészek és szakmabeliek dicséretei további motivációt jelentenek számára, hogy még jobb legyen a munkájában.

Megyeri Csilla kritikus magával szemben, és tisztában van azzal, hogy mikor és milyen hibákat követ el, még ha ezek a nézők számára észrevehetetlen apróságok is. A műsorvezető szerint az izgulás segít neki a koncentrációban és abban, hogy jobban odafigyeljen a feladataira. Érdekes módon, a hibák gyakran akkor csúsznak be, amikor kevésbé görcsöl rá a feladatára, így rájött, hogy az izgulással kordában tudja tartani magát.

A továbbfejlődés érdekében Csilla tervezi, hogy beszédtechnika-tanárhoz fog járni, annak ellenére, hogy senki nem jelezte felé, hogy szüksége lenne rá. Hisz abban, hogy a jó pap holtig tanul, és szeretné kiaknázni a ValóVilág által nyújtott lehetőségeket. Megyeri Csilla reméli, hogy a ValóVilág műsorvezetésével megnyíló új kapuk további műsorvezetői feladatokat is hoznak majd számára, hiszen élvezi a munkát, és kíváncsi a villalakók viselkedésére és pszichológiájára. Úgy látja, idén igazán jó kis csapat gyűlt össze a villában, és várja az újabb próbatételt, amikor egyedül kell majd helytállnia az első párbajon.