Jázmin Viktória: Hazaköltözött és új életet kezdett

Jázmin Viktória, a Miss Universe Hungary korábbi győztese, elhagyta a budapesti életet és visszatért Szlovákiába, hogy új fejezetet nyisson életében.

A modell és televíziós személyiség, Jázmin Viktória, aki a "Celeb vagyok, ments ki innen!" és a "Celebrandi" műsorokból is ismert, úgy döntött, hogy változtat az életén. Besokallt a fővárosi nyüzsgéstől, a modellkedéstől és a bulizástól, ezért hazaköltözött Szlovákiába a családjához.

Jázmin elmondása szerint a budapesti élet nehézségei és a negatív hatások, amelyek érték, ráébresztették, hogy változtatásra van szüksége. A túlzott szereplések, modellkedés, bulik és italozás mellett egy olyan menedzserrel is dolgozott együtt, akivel nem egyeztek az elképzelései, ami szintén hozzájárult a döntéséhez.

A modell azt is elárulta, hogy az elmúlt években folyamatosan eseményekre és partikra járt, ami egy idő után már nem okozott neki örömet. Baráti körével is megszakította a kapcsolatot, mivel úgy érezte, más az értékrendjük.

Jázmin számára a hazaköltözés egyfajta terápiával ért fel, és mostanra kiegyensúlyozottnak érzi magát. Elmondása szerint az utóbbi években elveszettnek érezte magát, és nem tudott időt szakítani az ismerkedésre. Most azonban szeretne édesanya lenni, és ehhez minden téren rendbe kell tennie az életét. Egy listát is írt arról, hogy miket szeretne megvalósítani, és ezekért dolgozik. Nem jár bulizni, korán kel, edz és a projektjein dolgozik.

A modellkedést nem szeretné teljesen abbahagyni, de most más tervek élveznek prioritást. Elkezdett dolgozni az első filmjén, és olyan brandekkel működik együtt, akikkel más nemigen áll kapcsolatban. Tavaly részt vett a Cannes-i filmfesztiválon, ahol neves szakemberekkel ismerkedett meg, és ez inspirálta a filmtervét. A forgatókönyvet már megírta, és jelenleg a megfelelő szakembereket keresi a folytatáshoz. Az influenszer munkáját is folytatja, és úgy érzi, a magánélete is kezd rendeződni.

: Blikk : Lapunk