Jákob Zoltán Ferrari helyett lóháton

Magyarország egyik leggazdagabb embere, Jákob Zoltán, aki ismert luxuséletmódjáról és drága autóiról, most egy egészen más járművet választott: egy lovat.

Jákob Zoltán, aki híres arról, hogy megengedheti magának a legnagyobb luxust, és egy 200 millió forint értékű, tűzpiros Ferrari terepjáróval szokott közlekedni, most egy ló hátán mutatkozott be. A vállalkozó a közösségi oldalán osztotta meg a pillanatot, amikor egy rajongója meglepte őt a saját lovával, Lacikával.

Jákob elmondása szerint egy felszabadult és nosztalgikus érzés volt a Ferrari volánja mögül átülni a hófehér paripa nyergébe. A közösségi médiában közzétett bejegyzésében kifejtette, hogy a dunaszekcsői lány kedves gesztusának köszönhetően megfeledkezett korábbi lovas balesetéről, amely során kulcscsonttörést szenvedett.

A posztban Jákob azt is megjegyezte, hogy az emberi kapcsolatokat tartja a legfontosabbnak, és bár nem vár el semmit a jó tetteiért cserébe, a követőitől sok szeretetet és támogatást kap. Úgy tűnik, hogy a vállalkozó számára ez az élmény többet jelentett, mint amikor átvette a világ leggyorsabb SUV-ját.