Windows95man pikáns baki az Eurovíziós Dalfesztiválon

A finn képzőművész és DJ, Windows95man, aki a szombati Eurovíziós Dalfesztivál nagy döntőjében képviselte Finnországot, váratlanul többet mutatott a tervezettnél. A 38 éves előadó színpadi performansza során heréi kicsusszantak a rövidnadrágjából, amit a kamerák is rögzítettek.

Teemu Keisteri, művésznevén Windows95man, aki korábban már meglepte a közönséget pucér altesttel való rohangálással az elődöntőben, ezúttal is meghökkentő pillanatot okozott. A svédországi Malmőben tartott eseményen a DJ éppen a No rules című dalát adta elő, amikor a rövid farmernadrágjából kiugrottak a heréi. A Malmö Arénában jelen lévő közönség mellett a televízióban nézők milliói is láthatták a kínos eseményt.

Az Eurovíziós Dalfesztivál történetében nem ez az első extrém produkció, hiszen a verseny során számos szokatlan és bizarr előadást láthatott már a közönség. Windows95man, aki a 90-es éveket idéző stílusáról ismert, korábban fotózni is tanult, de végül más pályát választott. A képzőművész a szórakoztató előadásával azt az üzenetet közvetíti, hogy "nincsenek szabályok" és semmit sem kell túl komolyan venni.

A finn előadó pikáns villantásáról készült fotókat a cikkhez kapcsolódó galériában tekinthetik meg az érdeklődők.