Szenvedélyes csók a ValóVilágban

Valen és Dorka szenvedélyes csókja volt a középpontban a ValóVilág legutóbbi epizódjában, ahol a romantikus randevú végén a páros alig bírt abbahagyni a másik kényeztetését.

Valen, aki korábban még megfogadta, hogy nem engedi, hogy az érzelmei irányítsák, végül nem tudott ellenállni Dorka csábításának. A nyugiszobában tartott randevújukon a fiú megadta magát Dorka telt ajkainak, és egy szenvedélyes csók lett a találkozó csúcspontja.

A két villalakó már a beköltözésük óta különleges figyelmet fordít egymásra, és az elmúlt időszakban a féltékenység is megjelent a kapcsolatukban. Dorka nem nézte jó szemmel, hogy Valen milyen viszonyt ápol a többi lánnyal, ezért féltékennyé tette őt Dudu segítségével. Később azonban a szaunában félrevonulva tisztázták érzelmeiket.

A randevú előtt nem sokkal egy játék során Valen több csókot is kapott a többi lánytól, ami Dorkát zavarta, de a romantikus pillanatok végül csak rájuk vártak. A heves csókcsata után egyértelművé vált, hogy a zöldszemű szörnyeteg sem tudja szétválasztani őket.

A szenvedélyes pillanatokról készült videó az rtl.hu oldalán tekinthető meg.