Álomszerű eljegyzés: Novák Henriett boldog pillanatai

Menyasszony lett Novák Henriett, a Jóban Rosszban egykori színésznője, aki mostanra az ingatlaneladás területén tevékenykedik Amerikában. Párja, Jason Hastings Magyarországon kérte meg a színésznő kezét, ahol közös kislányuk, Kingsley is jelen volt, aki 2022 augusztusában született.

Novák Henriett, aki a Blikknek adott interjúban beszélt az eljegyzés részleteiről, még mindig alig hiszi el, hogy mi történt. A lánykérés teljesen váratlanul érte, hiszen párja, Jason Hastings a családtagok bevonásával szervezte meg a nagy eseményt.

Az Instagramon is megosztotta örömét, ahol angolul írta: "Milliószor is IGEN! Teljes lényemmel szeretlek" – ezzel világgá kürtölve a boldog hírt.

A színésznő elmondása szerint korábban nem is gondolkodtak az esküvőn, hiszen egy gyermekkel erős kötelék alakult ki közöttük. Jason Hastings először látogatott haza Magyarországra Novák Henivel, mivel korábban a munka, a sűrű beosztás és a pandémia miatt nem jött össze a közös utazás. A látogatás során a család nagy részével is találkozott Kingsley, így a programok sűrűek voltak, és kevés idő maradt csak a családra.

A lánykérést egy kirándulás alkalmával szervezték meg az egri várban, ahol a felnőttek részére szánt programnak álcázva, valójában a lánykérés rögzítése volt a cél. Novák Henriett csak később tudta meg, hogy az egész családja be volt avatva a tervekbe. Az öcséme, Péter és felesége, Betti is segítettek Jasonnek az előkészületekben.

A színésznő és Jason Hastings tizenhárom évvel ezelőtt ismerkedtek meg, de három évbe telt, mire a barátságuk szerelemmé mélyült.