Czibolya Nikolett és VV Bálint esküvőre és gyermekvállalásra készülnek?

A Next Top Model Hungary versenyzője, Czibolya Nikolett karrierjének új lendületet szeretne adni, mielőtt édesanyává válik.

A 29 éves Czibolya Nikolettet egy modellügynökség fedezte fel 14 éves korában, egy szegedi szépségversenyen elért második helyezése után, és már 17 évesen Isztambulban dolgozott modellként. Az évek során szinte az egész világot bejárta, Barcelona pedig a második otthonává vált számára. A Next Top Model Hungary műsorban való részvétellel szeretne még egy löketet adni a modellkarrierjének, mielőtt anyai örömök elé nézne.

Nikolett és a Való Világ tizedik évadából ismert VV Bálint, azaz Filipánics Bálint már három éve boldog párkapcsolatban élnek, és közösen tervezik a jövőt. A két szerelmes 2021-ben találkozott először a Miss Balaton gáláján, ahol Niki modellkedett, Bálint pedig vendégként volt jelen. Az első pillantásuk óta elválaszthatatlanok, és kapcsolatukat még a féltékenység sem árnyékolja be.

Niki elmondása szerint Bálint az első férfi az életében, aki nem próbálja kontrollálni az idejét, és ez kölcsönös bizalmuk alapja. Ez a bizalom olyan erős, hogy Niki bátorítást kapott tőle a Next Top Model Hungary műsorban való részvételre is. A modell jelenleg kétlaki életet él, hiszen a modellkedés mellett a családi vállalkozásban is segít, és váltakozva tölt időt Sándorfalván és a Balatonnál, ahol Bálint kapusedzőként dolgozik.

Bár Niki közösségi oldalán számos esküvői fotó látható, ezek csak a munkájuk részei, valójában még nem házasodtak össze Bálinttal. A modell azonban elárulta, hogy az esküvő már tervben van, és korábban már volt alkalmuk gyakorolni, amikor Barcelonában egy közös modellmunka során esküvői ruhában fotózták őket.

Niki hozzátette, hogy a gyermekvállalás is szóba került már közöttük, és részben ezért is vállalta el a műsort, hogy még egy kalanddal gazdagodjon élete, mielőtt anya lesz. Tisztában van a divatszakma realitásaival, és tudja, hogy a kor, a magasság, és a méretek fontos szempontok, de úgy érzi, még versenyben tud maradni.