„A mai nem egy szokványos hajnal volt” – durrdefektet kapott Curtisék egyik turnébusza az autópályán

Curtis és zenekara váratlan helyzettel szembesült az autópályán: az egyik turnébuszuk defektet kapott, ami komoly aggodalmat okozott a rappernek.

Vasárnap reggel a rapper, Curtis egy Instagram-posztban számolt be a történtekről. Két képet töltött fel: az egyiken a defektes autógumi, a másikon zenekarának tagjai láthatók. A bejegyzésében Curtis elmondta, hogy a zenekar két busszal járja az országot, és aznap hajnalban az egyik buszuk 130 km/h sebességnél kapott durrdefektet. Hozzátette, hogy a turné manager jelenléte miatt nem történt tragédia, és hogy a csapata csak most ért haza. Curtis kiemelte, hogy az egész éjszakát átvirrasztotta, mert aggódott a csapata miatt, akiket a saját brigádjának nevezett.

A rapper Instagram-posztjában megosztott bejegyzésében hangsúlyozta, hogy a mai hajnal nem volt szokványos, és hogy a turné manager jelenléte nélkül akár tragédia is történhetett volna. Ezt a gondolatot erősítette meg legfrissebb Facebook-posztjában is, ahol háláját fejezte ki, hogy senkinek semmi baja nem történt, és Istennek köszönte meg a szerencsés kimenetelt. Curtis arra is kérte követőit, hogy vigyázzanak magukra az utakon és azonkívül is.