Novák Heni eljegyzése

A Jóban Rosszban sorozatból ismert Novák Heni eljegyzéséről számolt be közösségi oldalán. A 38 éves színésznő, aki három éven át alakította Lindát a népszerű magyar sorozatban, már több mint kilenc éve van együtt amerikai párjával. Tavaly nyáron született meg közös kislányuk, Kingsley, aki idén lesz kétéves, és akit nagy szeretetben nevelnek. Heni egy interjúban beszélt arról, hogy párját az apaság teljesen megváltoztatta. Bár közös gyermekük születése ellenére eddig nem voltak házasok, most eljegyzésükkel hivatalossá tették kapcsolatukat. Az Instagramon megosztott fotóhoz Heni angolul írta: "Milliószor is IGEN! Teljes lényemmel szeretlek" .

Novák Heni korábban Noszály Sándor felesége volt, és vele költözött ki Los Angelesbe. A házasságuk ugyan véget ért, de Heni az Egyesült Államokban maradt és folytatta életét. Elmondása szerint kezdetben különböző munkákat vállalt, többek között taxisofőrként, pincérnőként és bolti eladóként dolgozott, miközben castingokra is járt. A CSI: Miami helyszínelők című sorozatban szerepelhetett volna, de mivel akkor még nem rendelkezett zöldkártyával, ez a lehetőség elúszott. Erről a HOT magazinnak adott interjúban beszélt korábban. Tíz év kint töltött idő után megkapta az amerikai állampolgárságot, és ott ismerte meg jelenlegi párját .

A boldog hírt megosztó Instagram-bejegyzés alatt számos gratuláció érkezett, köztük legjobb barátnője, Palácsik-Ráthonyi Tímea üzenete is olvasható .