Tóth Gabi és Papp Máté Bence szerelme

Tóth Gabi, aki nemrég vált el Krausz Gábortól, újra rátalált a szerelemre Papp Máté Bencével, a Fricska Táncegyüttes egyik alapító tagjával.

Az énekesnő és a gyermeke apja, Krausz Gábor hat év együttélés után döntöttek úgy, hogy külön folytatják tovább az életüket. A válásukat tavaly augusztusban jelentették be, de úgy tűnik, mindketten továbbléptek: Krausz Gábor a Dancing with the Stars táncosnőjével, Mikes Annával alkot egy párt, míg Tóth Gabi Papp Máté Bencével találta meg a boldogságot.

Tóth Gabi megjelenése is megváltozott az új kapcsolat hatására: a korábbi rövid haj helyett most hosszú tincsekkel láthatjuk. Az énekesnő elmondása szerint nem kereste szándékosan az új szerelmet, csupán egy olyan társra vágyott, akivel önmagának lehet.

Az énekesnő nem titkolja érzéseit, és időnként közösségi médián keresztül is üzen párjának. Péntek este például egy népdal részletével utalt arra, mikor szeretett bele Papp Máté Bencébe. A romantikus sorokat egy közös kép kíséretében osztotta meg követőivel az Instagramon. A posztban megosztott képen a pár látható együtt, ami még inkább megerősíti a közöttük lévő szoros kapcsolatot.

„Ezt a legényt még akkor megszerettem. Mikor véle legelőször beszéltem. Megtetszett a gyönyörű szép szaváért, Homlokára göndörödő hajáért” – írta Tóth Gabi a bejegyzésben, amelyben váratlan vallomást tett közzé arról, mikor szeretett bele jelenlegi párjába.