Stana Alexandra szőke hajjal? Meglepő fotó került elő

Stana Alexandra, a Dancing with the Stars óta egyre ismertebb táncosnő, a közösségi médiában egy szokatlan képet osztott meg magáról szőke hajjal.

Stana Alexandra karrierje a Dancing with the Stars szereplése óta meredeken emelkedik, hiszen a Párharc és a Zsákbamacska műsorokban is megcsillogtathatta tehetségét. A táncosnő a szoros forgatási és oktatási üteme mellett nem vágyik jelenleg kapcsolatra, és a közösségi médiában megosztott bejegyzésében a mai világ férfiideálját kérdőjelezi meg.

"Hol vannak a mai világból a régimódi férfiak? Akik udvarolnak kitartóan és nem rettegnek a visszautasítástól? Akik nem csak az ego-pátyolgatásra vágynak, és nem félnek a határozott nőktől? Virágot hoznak, lehet rájuk számítani és nem félnek szeretni?" - tette fel a kérdést Stana Alexandra a közösségi oldalán, arra utalva, hogy hiányolja a hagyományos udvarlási formákat.

A rajongók általában fekete hajkoronájáról ismerik Stanát, ami az évek során szinte már az ismertetőjegyévé vált. Azonban egy friss Instagram-sztoriban tartott kérdezz-feleleket, ahol egy ritkán látott, szőke hajjal készült fotót is megosztott magáról, ami alapján szinte fel sem lehet ismerni a táncosnőt.