Ördög Nóra drámai bejelentése a Next Top Model Hungary versenyzőinek

A Next Top Model Hungary versenyében egyre fokozódik a feszültség, ahol a modell aspiránsok most különösen kemény próbatétel előtt állnak.

A műsorban már csak kilencen maradtak versenyben a kezdeti tizenhat jelentkezőből, és mindenki igyekszik a legjobbat nyújtani. A versenyzők eddig is számos váratlan kihívással találkoztak, többek között mélyvízben, akváriumban, tűzzel a kezükben, mozgó vízi felületen, sőt, meztelenül is modellkedniük kellett. Az aktfotózás során kialakult konfliktus tovább növelte a feszültséget, mivel Hawa és Gabi nem voltak hajlandóak levetkőzni, ami végül ahhoz vezetett, hogy a zsűri döntése értelmében senki sem esett ki, elismerve a két versenyző jogát a visszautasításra.

A következő adás előzetese szerint a lányokat ezúttal a hideg időjárási körülmények között teszik próbára. Hóban és fagyban kell majd megmutatniuk profizmusukat. Mindezek tetejébe Ördög Nóra, a műsorvezető, egy váratlan fordulattal sokkolta a versenyzőket: a következő fotózás és catwalk alapján két lányt fog kiesni.

Ördög Nóra bátorító szavakkal próbálta felrázni a versenyzőket: "Úgyhogy tegyétek oda nagyon magatokat, szedjétek össze minden bátorságotokat, minden egyensúlyérzéketeket, minden erőtöket. Mert nagyon sok múlik most azon, hogy a vonuláson hogyan teljesítetek" - mondta, miközben a lányok valószínűleg nem örültek annak, hogy Hawa és Gabi bent maradása miatt most többen is veszélybe kerülhetnek.