Halász Judit halálközeli élményei

Halász Judit énekesnő és színésznő két halálközeli élményről számolt be, amelyek közül az egyik egy autóbaleset, a másik pedig egy műtéti komplikáció volt.

Az 81 éves Halász Judit, aki 58 éve oszlopos tagja a Vígszínháznak és számos színházi, valamint több mint negyven filmszerepben láthattuk, a Nők Lapja Ezotéria legújabb számában mesélt arról, hogy életében kétszer is megjárta a halál kapuját. Az egyik esetben, 54 éves korában, a Margit körúton egy szolgálaton kívüli fiatal rendőrhadnagy ütötte el autójával, ami következtében egy hétig kómában feküdt. Halász Judit emlékei szerint a balesetet követően nagy örömöt jelentett a barátainak és szeretteinek, amikor visszatért az életbe és minden kérdésükre válaszolni tudott, maradandó sérülés nélkül.

A másik halálközeli élménye egy műtét során történt, amikor komplikációk léptek fel, melyek veszélybe sodorták az életét. Az énekesnő szerint valószínűleg elfelejtették figyelembe venni, hogy vérhígítót szed. A beavatkozás során majdnem életét vesztette, de végül egy intenzív osztályon dolgozó nővér észrevette, hogy baj van vele, és a következő pillanatban már orvosok és nővérek serege próbálta megmenteni. Hat órán át küzdöttek érte, hogy visszaadják a mennyiségű vért, amelyet elvesztett.

Halász Judit a halálközeli élményét "nagyon szépnek" írta le, ahol egy fekete alagutat látott, amelynek végén gyönyörű fény ragyogott. Az énekesnő ezeket a rossz emlékeket idézte fel a lapnak. Azonban a színésznő a mai napig nagyon aktív, ráadásul már nagymama szerepben is brillírozik, és éveket tagadhatna le, olyan jól tartja magát. A kétezres évek elején mellrákkal diagnosztizálták, ami szintén jelentős hatással volt az életére.