„Lang Györgyi jelen van, és ez így is marad” – Falusi Mariann életének része elhunyt társa

Közel egy éve annak, hogy Falusi Mariann és barátai, köztük a Pa-Dö-Dő együttes tagjai, elvesztették Lang Györgyit. Zenekari társa és legmélyebb barátja, Falusi Mariann szerint Györgyi lelke és személyisége továbbra is jelen van az énekesnő mindennapjaiban.

Falusi Mariann a Spilgery Talk YouTube-műsorában beszélt arról, hogy bár Györgyi teste eltűnt, a lelke, a személyisége még mindig velük van. Az énekesnő szerint a közös emlékek és az emberi örömök, amelyek Györgyivel kapcsolatosak, továbbra is élnek benne, és hiányzik neki, hogy már nem hívhatja fel. Falusi Mariann úgy tartja, hogy az elhunyt zenekari társa még mindig része a mindennapjaiknak.

Mariann elmondta, hogy Györgyi fantasztikus szarkasztikus humora volt, és amikor kártyáznak vagy buliznak, gyakran felmerül a kérdés, hogy Györgyi mit mondana vagy hogyan reagálna egy-egy helyzetre. Az énekesnő szerint kapcsolatuk sokkal több volt, mint egyszerű zenekari partnerség.

Az énekesnő azt is elárulta, hogy mindent kimaxoltak együtt, és nincs olyan érzése, hogy bármit is meg kellett volna még tenniük. Falusi Mariann szerint az élet minden területén megcsináltak mindent együtt, sokat utaztak, és együtt szerettek színházba, koncertre járni.