Ábel Anita és Roberto Favaro őszintén beszéltek kapcsolatukról

Ábel Anita és párja, Roberto Favaro a Palikék Világa by Manna műsor vendégeiként meséltek kapcsolatuk kezdetéről és a közös életük kihívásairól. A színésznő szerint a szerelmük az első pillanattól fogva erős volt, és ez a mai napig így van.

Ábel Anita és Roberto Favaro kapcsolata nem mindennapi kezdettel bír. Anita egy 16 évig tartó házasság után találkozott Robival, és bevallása szerint a korábbi minták hatással voltak az új kapcsolatukra is. A színésznő elmondta, hogy domináns szerepet töltött be előző házasságában, és ezeket a mintákat próbálta az új kapcsolatára is rávetíteni, ami kihívásokkal járt, hiszen Robi nem az a típus, akivel ezt meg lehet tenni.

Anita szerint a kapcsolatuk titka abban rejlik, hogy az első pillanattól kezdve erős kötődést éreztek egymás iránt. A színésznő úgy fogalmazott, hogy nem gondolta volna, hogy az életében lehet ilyen szerelem, és úgy érzi, mintha ez az érzés valami magasabb rendelés eredménye lenne.

Roberto Favaro is megerősítette, hogy korábban sosem élt át hasonló érzéseket, mint amiket Anitával tapasztal. A műsorban elmondta, hogy mindig szabadon élt, és ez a kapcsolat számára is újdonság volt.

Ábel Anita szerint a kapcsolatuk tartósságát az is biztosítja, hogy mindketten hisznek benne, hogy ez az érzés az életük végéig tart, feltéve, ha nem rontják el.