Jákob Zoltán életmódváltása: "Végre nem úgy diétázok, hogy közben szenvedek"

Életmódváltásba kezdett Jákob Zoltán, Magyarország 39. leggazdagabb embere, aki már 4-5 kilót fogyott, és ezt saját diétás étrendkiegészítőivel érte el.

Jákob Zoltán új területre lépett, és most a diéták, valamint a hajfestés és hajápolás világában is kipróbálja magát. Elmondása szerint korábban a műköröm területén szerzett tapasztalatait szeretné szélesebb körben is hasznosítani. A vállalkozó már 4-5 kilótól szabadult meg, és ez a súlycsökkenés jelentős változást jelent számára a "Nagy Ő" forgatása óta.

Jákob beszámolója szerint korábbi diétái során gyakran szenvedett az éhezéstől, és a leadott kilók mindig visszatértek. Most azonban úgy érzi, hogy diétája során nem kell szenvednie, és reméli, hogy hosszú távon is meg tudja tartani az elért súlyt. A milliárdos nemcsak a valóságban, hanem a közösségi médiában is sikeres: a TikTokon már egymillióan követik, így diétás tippeit is megoszthatja velük.

Reggelente rostpudingot fogyaszt, amely rosttartalma révén csökkenti az éhségérzetet, és fehérjét is tartalmaz. Ezt kiegészíti egy kollagénes itallal, amelytől jól érzi magát. Emellett két napja kezdte el fogyasztani a spirulinás étrendkiegészítőjét is, amely nyugtató hatású, és jobb alvást eredményez.