Varga Viktor új motorral bővítette járműflottáját

Varga Viktor, aki híres arról, hogy korlátok nélkül élvezi az életet, most egy új motorral gazdagította járműparkját, ami tökéletesen illeszkedik az életstílusához és megkönnyíti a városi közlekedést.

A zenész Instagram-oldalán osztotta meg az örömhírt, hogy immár nem kell a dugóban vesztegelnie, köszönhetően az új kétkerekűjének. Varga Viktor már fiatal korától kezdve motorozik, így nem lesz számára újdonság a két keréken való közlekedés.

Emlékezetes, hogy a zenész már 13 éves korában motorépítésbe kezdett az apjával, kezdetben egy Simsonnal, majd egy oldalkocsis Pannóniával járt iskolába. Később egy világháborús BMW tulajdonosa lett, amellyel sajnos balesetet is szenvedett, de a motorozás iránti szenvedélye miatt később újra nyeregbe pattant. Varga Viktor korábban elárulta, hogy akkoriban három motorja volt.

Az új motor nemcsak a stílusához passzol, hanem a praktikumát is kiemelte a zenész, hiszen a városi közlekedés során a parkolás és az áthaladás is egyszerűbbé válik. Varga Viktor rajongói bizonyára izgatottan várják, hogy az új motoron készült fotókat is megoszthassa velük.