Huawei: Új okosórák és technológiai újdonságok Dubajból

A Huawei bemutatta legújabb okosóráit és egyéb technológiai újdonságait egy nagyszabású nemzetközi eseményen Dubajban, jelezve, hogy a korábbi korlátozások ellenére ismét versenyben van a technológiai iparban. A cég a Fashion Forward stratégiával újítóként pozícionálja magát a viselhető okoseszközök piacán, és a hangsúlyt a technológiáról a divatosságra helyezte át.

A Huawei Watch FIT 3 okosóra a korábbi FIT-modellek négyzet alakú dizájnját örökölte, de továbbfejlesztett anyagokkal, gyártási eljárásokkal, kezelőfelülettel és szíjválasztékkal érkezik. Az 1,82 hüvelykes amoled kijelző szélesebb, háromdimenziós vizuális élményt nyújt, az óratest pedig mindössze 9,9 milliméter vastag és 26 gramm súlyú.

Az új Watch FIT 3 személyi edzőként is funkcionálhat, köszönhetően a frissített Maradjon Fit! kalóriamenedzsment alkalmazásnak, amely 50 különböző országot és régiót fed le. Az okosóra Smart Sports funkciójával testre szabott testmozgási javaslatokat tesz, a TruSleep 4.0 technológia pedig alvási pontszámrendszerrel és személyre szabott tanácsokkal segíti a felhasználókat. A TruSeen 5.5 technológia 30 százalékkal megbízhatóbb pulzusfigyelést kínál.

A Watch 4 Pro Space Edition az űrkutatás jegyében tervezett exkluzív modell, amely a rakétamotorokban használt Laval-fúvóka koncepcióját viseli magán. A nanokristályos kerámia előlap és az exkluzív LAVAL óraszámlap az űrtechnológia futurisztikus színeit tükrözi.

A Huawei új notebook- és tabletportfólióját is bővítette a MateBook X Pro és a MatePad 11.5”S készülékekkel. A MateBook X Pro egy könnyű, mégis erős laptop, míg a MatePad 11,5”S az első PaperMatte kijelzővel felszerelt tablet, amely csökkenti a felületi visszaverődést és kiküszöböli a fényinterferenciát.

A GoPaint, a Huawei saját fejlesztésű festő alkalmazása, valósághű írási és festési effektusokkal működik, több mint 100 különböző virtuális ecsettel és textúrával. Az alkalmazás három év kutatás-fejlesztés eredményeként jött létre, és professzionális festőalkalmazásként vonzó lehet amatőrök és profik számára egyaránt.