Vitézy Dávid fontos bejelentést tett, még nagyobb erőkkel dolgoznak tovább

Június 9-én dönt a főváros, hogy a jelenlegi politikai helyzet folytatódik, vagy új irányt vesz Budapest fejlődése – hangsúlyozta Vitézy Dávid főpolgármester-jelölt.

Vitézy Dávid, a Budapestért Egyesület és az LMP közös főpolgármester-jelöltje bejelentette, hogy leadta a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat, melyek száma a szükséges mennyiség közel kétszeresére rúg. "Köszönöm! Ma reggel leadtuk a főpolgármester-jelöltséghez szükséges ajánlásokat a választási irodánál" – mondta Vitézy.

A jelölt kiemelte, hogy a támogatások összegyűjtésében az önkéntesek kitartó munkája volt a kulcs, és megköszönte a segítségüket. "Sok száz lelkes önkéntes támogatóm munkája nélkül nem sikerült volna, hisz minket nem az országos pártok hálózata támogatott, ahogy a többi jelöltet" – tette hozzá.

Vitézy Dávid hangsúlyozta, hogy a választási kampány során még nagyobb erőkkel fognak dolgozni, és számos fórumot, beszélgetést, valamint utcai találkozót terveznek. "38 nap van hátra a június 9-i választásig, még nagyobb erőkkel dolgozunk tovább, mint eddig" – mondta, és hozzátette, hogy Budapest minden szegletébe el szeretne jutni a választókkal való találkozókra, Sashalomtól Csepelig, Békásmegyertől Rákoskeresztúrig.

A főpolgármester-jelölt szerint a választás tétje többek között az, hogy létrejöjjön-e a BKK-rendészet, megújuljon-e a Rákóczi út, épüljenek-e megfizethető bérlakások a rozsdaövezetekben, valamint hogy a külső kerületek közlekedési csomópontjai és a közösségi közlekedés fejlesztése is figyelmet kapjon.

Vitézy Dávid arra is kérte a választókat, hogy június 9-én ne csak főpolgármester-jelöltként, hanem a listán is támogassák, hogy a 101 pontos programját a következő Fővárosi Közgyűlésben minél nagyobb felhatalmazással valósíthassa meg.