Bérczesi Róbert első teljesen józan dala

Bérczesi Róbert, a Hiperkarma frontembere, aki hosszú éveken át küzdött a szerhasználattal, most először írt dalt teljesen józan állapotban. A Tik-Tak című szám egy karácsonyi pillanatban született meg, amikor az énekes-dalszerző egy E-moll akkordot pengetve ráébredt a refrén és a dal központi üzenetére: „A valóságtól nem menekülhetsz.”

Bérczesi Róbert már egy ideje nem fogyaszt alkoholt és drogokat, de a dalírás továbbra is fontos része életének. A Tik-Tak dalhoz készült videoklip Laky Dóri rendezésében, Kocsó Ábel produceri és ifj. Sebő Ferenc kreatív produceri munkájával jött létre. A klip célja, hogy az erős képi világával támogassa a dalszöveget, és a 360 fokos képi világ keveredése a hagyományos snittekkel kontrasztot alkot Bérczesi múltja és jelene között.

A videoklipben Bérczesi fekete öltözetben sétál végig azon a budapesti helyszíneken, ahol korábbi megpróbáltatásai és hányattatásai zajlottak, amelyek egyben a város legszebb részei is. A Hiperkarma következő koncertje a Budapest Parkban lesz, ahol május 24-én a Konyharegény című album megjelenésének 10. évfordulóját ünneplik, és itt lesz hallható először élőben a Tik-Tak.