"Pontosan ilyenre vágytam!" - Tóth Gabi elalélt az álomotthona új szegletétől

Tóth Gabi, az ismert énekesnő, nemrégiben osztott meg egy friss képet a szentendrei otthonáról, amelyben büszkén mutatta be az újonnan elkészült konyhát.

Tóth Gabi már tavaly elárulta, hogy szeretne a Dunakanyarba költözni családjával, és ennek érdekében lányát, Hannarózát Szentendrére íratta óvodába. Bár a válása után Krausz Gábor csak rövid ideig élt ott, Gabi élete újra boldogságba fordult, jelenleg Papp Máté Bencével él együtt. Az énekesnő most egy képet posztolt, amelyen az új konyhájában pózol, és amely a menta és barna színekben pompázik. Gabi elmondása szerint a konyha elkészülése volt a legnagyobb vágya, és most, hogy megvalósult, alig hiszi el, hogy ez az ő álomkonyhája. A konyha elkészítéséhez profi csapatot fogadott, akiknek munkáját nagyon értékeli. Az énekesnő hálás az apa és fia csapatnak, akik mindent precízen, az ő elképzelése szerint valósítottak meg. Tóth Gabi boldogságát fejezi ki, és azt is megjegyzi, hogy azóta minden nap főz valami finomat, amelyre eddig még nem érkezett panasz.

: "Pontosan ilyenre vágytam!" - Tóth Gabi teljesen elalélt az álomotthona új szegletétől: rengeteg munka volt vele, de végre elkészült - fotó.