Rejtélyes repülő tárgy New York égboltján

Egy utas furcsa „repülő hengert” észlelt New York felett március végén, amikor a gépe leszállásra készült. A jelenség pontos természetét még a szakértők sem tudták megfejteni, és a Szövetségi Légügyi Hivatal (FAA) sem adott egyértelmű választ az ügyben.

Március végén egy utas azonosítatlan repülő tárgyat vett észre New York felett, amikor a repülőgépe leszállásra készült. A jelenséget Michelle Reyes észlelte, aki azonnal értesítette a Szövetségi Légügyi Hivatalt (FAA), de nem kapott választ a hivataltól. Reyes a közösségi médiában is megosztott videót és fotókat a rejtélyes „repülő hengerről”.

A New York Postnak nyilatkozó Thomas Wertman, az ohiói Mutual UFO Network igazgatója szerint a felvétel alapján a sötét tárgy körülbelül 760 méter magasságban haladt, és viszonylag közel volt a leszálló repülőgéphez. Wertman kizárta, hogy a tárgy helikopter, drón vagy katonai helikopter lenne, mivel ezeknek nem szabadna ilyen magasságban repülniük, és nem lehetnének ilyen közel a fő repülési sávhoz.

A szakértő hozzátette, hogy a repülőgép, amelyen Reyes utazott, körülbelül 15 percre volt a LaGuardia repülőtértől, és valószínűleg 230 mérföld/órás sebességgel haladt, amikor a videó készült. Wertman szerint a felvétel nem tűnik manipuláltnak, de további vizsgálatokra van szükség. A Szövetségi Légügyi Hivatal egyik tisztviselője csütörtökön megerősítette, hogy a pilótáktól nem érkezett jelentés a rejtélyes jelenségről.

A város életében azonban nem csak rejtélyes repülő tárgyak keltik fel az emberek figyelmét. Emily Ratajkowski, a híres szupermodell, aki New York utcáin kapták lencsevégre, bármiféle kíséret nélkül járta a környéket és vásárolgatott, szintén a figyelem középpontjába került. A 32 éves modell egy fehér sportmelltartóban és egy fekete melegítőben mutatta meg fitt testalkatát. Ratajkowski kezén alig egy hónapja ismerős ékszert, az átalakított eljegyzési gyűrűjét véltek felfedezni a rajongók, ami arra utalhat, hogy újra hordani kezdte azt, bár exférjével, Sebastian Bear-McClarddal nem békült ki, aki állítólag két évvel ezelőtt félrelépett.

A házaspár még 2018-ban jegyezte el egymást, és nemsokra rá össze is házasodtak. Fiukat, Sylvestert 2021 márciusában köszönthették, majd négy év házasság után 2022 júliusában elváltak. Bár a modellre azóta sem talált rá a szerelem, ez nem jelenti azt, hogy ne keresné az igazit, hiszen rengeteg hírességgel látták randizni az utóbbi időben.

A New York-i élet másik sztárja, Palvin Barbara is a figyelem középpontjában áll, aki Instagram-oldalán osztotta meg, hogy egy közös reklámkampányban fotózták őt és Arnold Schwarzenegger legidősebb fiát, Patrick Schwarzeneggert. A 30 éves Patrick nemcsak modellként tevékenykedik, hanem édesapjához hasonlóan színészi babérokra tör, legutóbb a Gen V című sorozatban láthatták a nézők. A magyar szupermodell, aki mostanság kevesebbet posztol a közösségi médiában, betekintést engedett abba, hogyan is telik egy hétköznapja, amikor épp nem a kifutón vagy a vörös szőnyegen vonul.