A héten érkező streaming újdonságok és Penélope Cruz filmjei

Az After streamingajánlójában minden héten bemutatjuk a legfrissebb filmeket és sorozatokat, amelyek Magyarországról is elérhetőek, valamint Penélope Cruz legnépszerűbb filmjeit, amelyeket a színésznő 50. születésnapja alkalmából gyűjtöttünk össze.

Az HBO Max-on debütáló Az elátkozott: Robert Durst halálos élete második évada tovább bontja a hírhedt milliomos, Robert Durst történetét, aki barátja meggyilkolása miatt került börtönbe, és akit a dokumentumsorozat első évadának egyik felvétele alapján ítéltek el. A sorozat új évadában a börtönben folytatott telefonbeszélgetéseket és új tanúk kihallgatásait is megtekinthetjük.

A SkyShowtime-on bemutatásra kerülő Apples Never Fall sorozat Liane Moriarty regényén alapul, és egy tökéletesnek tűnő család, a Delaney házaspár és négy gyermekük életét követi nyomon, akik közös nyugdíjas életre készülnek, amikor az anya, Joy hirtelen eltűnik.

A Disney+ kínálatában érkező Mind idegenek vagyunk című film Andrew Haigh rendezőtől egy forgatókönyvíró és alsó szomszédja kapcsolatát mutatja be, akik együtt próbálnak egy gyerekkori traumát feldolgozni.

Az HBO Max-ra április 25-én érkezett O. J. és Nicole: Egy amerikai tragédia dokumentumfilm O. J. Simpson és meggyilkolt exfelesége, Nicole Brown Simpson történetét dolgozza fel Tanya Brown, Nicole nővére elbeszélése alapján.

A Netflix-en debütáló Goodbye Earth című dél-koreai sci-fi sorozat egy olyan világot ábrázol, ahol az emberiség tudomást szerez arról, hogy 200 nap múlva egy aszteroida becsapódása várható, ami a Koreai-félszigeten élők szemszögéből mutatja be a katasztrófa közeledtével egyre fokozódó káoszt.

Penélope Cruz születésnapja alkalmából összegyűjtöttük azokat a filmeket, amelyekben a színésznő szerepelt és amelyek elérhetőek a streaming-szolgáltatók kínálatában. A Jogász című filmben, amely a Disney+ kínálatában található, Cruz még várandósan is dolgozott, és a stáb tagjai között olyan nevekkel dolgozhatott együtt, mint Brad Pitt és Cameron Diaz. Az HBO Max-on elérhető Végtelenség című filmben egy mellékszerepet töltött be. A Netflix kínálatában megtalálható Gyilkosság az Orient-expresszen című filmben a karakterét spanyolra írták át, és ez volt a harmadik film, amelyben Johnny Depp-pel együtt szerepelt. A szintén Netflix-en elérhető Agyas és agyatlan című filmben Sacha Baron Cohen asszisztensének nevét kölcsönözte a színésznő által alakított karakternek. A Szahara című film, amely szintén a Netflix kínálatában található, Matthew McConaughey és Penélope Cruz románcát hozta össze. Az Apple Tv-n elérhető Escobar című filmben Javier Bardemmel alakítottak egy párt, akivel a valóságban is házastársak. Végül a Karib-tenger kalózai – Ismeretlen vizeken című film, amely a Disney+ kínálatában érhető el, Angelica szerepében láthatjuk, amit anélkül vállalt el, hogy elolvasta volna a forgatókönyvet, és a forgatás alatt terhes volt, így húga, Mónica Cruz helyettesítette bizonyos jelenetekben.