Harmadszor is igen! Nacsa Olivér és kedvese csodás esküvőn házasodott össze

Nacsa Olivér harmadik alkalommal is megtalálta a boldogságot a házasságban, ezúttal a nála tizennyolc évvel fiatalabb Tripolszky Anna riporter személyében. A szerelmes pár a napokban kötötte össze az életét, egy lenyűgöző ceremónia keretében, ahol mintegy száz vendég volt jelen a budavári Mátyás-templomban.

A népszerű humorista, Nacsa Olivér, tavaly nyáron Olaszországban kérte meg kedvese, Tripolszky Anna kezét. Az eljegyzés után nem kellett sokat várniuk a nagy napra, hiszen az esküvő hamarosan megtörtént. A Mátyás-templom adott otthont a ceremóniának, ahol a pár örök hűséget fogadott egymásnak. A háromszori "igen" után a friss házasok és a vendégek bizonyára reménykednek abban, hogy további "ráadás" már nem lesz szükséges.

A Blikk péntek hajnali beszámolója szerint a humorista és Tripolszky Anna múlt szombaton házasodtak össze. Tripolszky Anna lánybúcsúját márciusban tartották, amelyről az Instagram-oldalán is megosztott bejegyzéseket.

Az esküvővel kapcsolatban Nacsa Olivér nem kívánt bővebben nyilatkozni, de nem cáfolta, hogy ők ketten most már hivatalosan is férj és feleség.

Nacsa Olivér korábbi házasságai sajnos nem bizonyultak tartósnak. Első feleségével, Zsuzsával 2011-től 2017-ig voltak együtt, majd egy évvel később elváltak. Somossy Barbara műsorvezetővel 2018-ban mondták ki egymásnak az igent, de ez a kapcsolat is egy év után véget ért.