Lady Szomjas és barátnője romantikus utazása Máltán

Szomjas Jennifer, ismertebb nevén Lady Szomjas, és barátnője, Erika, egy újabb csodálatos helyen töltik közös vakációjukat.

Lady Szomjas, aki a TikTok-on szerzett hírnevet, majd az X-Faktor és az Álarcos Énekes online riportereként is megmutatta tehetségét, leszbikus beállítottságú, és már közel két éve alkot egy párt Erikával. A szőke szépség és kedvese az elmúlt időszakban együtt költöztek új otthonba, örökbe fogadtak egy cicát, és a lánykérés gondolata is felmerült közöttük.

A világot járó pár legutóbb Ciprusról jelentkezett be, de a nyaralásuk nem ért véget a szigeten, hanem Máltára utaztak tovább. Lady Szomjas Instagram-történetében osztotta meg, hogy Gozo szigetének látványa lenyűgözte őket, ahol egy közös fotót is készítettek a sziklákon. "Kedvenc fotóm a babámmal" - írta a kép mellé.

Az utazás során nem csak a sziget szépségében gyönyörködtek, hanem kajakozni is elindultak a nyílt tengeren, ahol Lady Szomjas megmutatta barátnője arcát is. A romantikus pillanatokat megörökítő kép elérhető az Instagramon.