Bochkor Gábor kritikája a Szomszédok sorozatról

Bochkor Gábor rádiós műsorvezető nemrégiben kritikát fogalmazott meg a Szomszédok című teleregény kapcsán, amely nem talált pozitív visszhangra a sorozat egykori szereplői és alkotói körében.

Bochkor Gábor a saját műsorában beszélt a Szomszédokról, amelyet egy "annyira rosszul megcsinált sorozatnak" nevezett, hogy "minden rossz volt benne". A rádiós kijelentette, hogy tiszteletben tartja azokat, akik a sorozatban szerepeltek, de szerinte a produkció nem volt jól megcsinálva.

Pásztor Erzsi, aki éveken át Janka nénit formálta meg a sorozatban, nem értett egyet Bochkor véleményével. A színésznő a Blikknek adott interjúban kifejtette, hogy nem tartja Bochkort olyan személynek, akinek véleményére adna, és nem is érdekli az ő álláspontja.

Ivancsics Ilona, aki Vágási Jutka karakterét alakította, szintén reagált a rádiós szavaira. Őt nem zavarta Bochkor kritikája, mivel úgy véli, a nézők továbbra is szeretik a sorozatot, és a rádiós véleménye nem tudja elvenni tőlük azt a "csodálatos 13 évet", amit a Szomszédok jelentett számukra.

Bujtás János, a sorozat társrendezője is megszólalt a témában. Szerinte Bochkor éveken át nem fogalmazott meg elmarasztaló megjegyzéseket a Szomszédokkal kapcsolatban, de most valamiért úgy érezte, hogy kritizálnia kell a sorozatot. Bujtás úgy véli, hogy a rádiósnak inkább a rádiós ügyekkel kellene foglalkoznia, és ha már nyilvánosság előtt beszél a sorozatról, akkor pontosan fejtse ki, mire gondol.