Vad Fruttik: Új dal egy krízisbe jutott barát üzeneteiből

A Vad Fruttik egyedi alkotási folyamattal készült új dalát, a 'Nincs vissza' című számot egy krízisbe jutott barát Messenger-üzenetei inspirálták, melyeket Likó Marcell, a zenekar frontembere fogalmazott meg dalszöveggé.

A 'Nincs vissza' című dal különlegessége, hogy a szövegét Likó Marcell egy válságba került barátja üzeneteiből merítette. A zenekar frontembere szerint ezek az üzenetek annyira mélyek és őszinték voltak, hogy versként érzékelte őket, mivel ilyen állapotban az ember nem szépít a szavain, és minden gátlás nélkül fejezi ki magát.

A dalhoz készült videoklipben Rusznák András színművész jeleníti meg azt a fájdalmas pillanatot, amikor az elhagyott fél összepakol és elhagyja otthonát. A Vad Fruttik új száma először május 3-án a Parkban lesz élőben hallható.

Likó Marcell a zenekar körüli változásokra is kitért, megemlítve, hogy a Vad Fruttikból való távozások után sokan nem értették, mi történik a színfalak mögött. A frontember elárulta, hogy a koncert címének 'Nincs vissza' elnevezése kézenfekvő lett volna, de végül a 'Kék' kifejezést választották, hogy elkerüljék a félreértéseket a tagcserékkel kapcsolatban. A koncert látványvilága az absztrakt festmények és kísérleti filmek világából merít inspirációt, így különleges élményt ígérve a közönségnek.