Osváth Zsolt: Az élet leckéi és az ingatlanfelújítás

A tartalomgyártó és vállalkozó, Osváth Zsolt az Adom a napom csütörtöki adásában osztotta meg tapasztalatait az ingatlanfelújítás terén, és beszélt arról, hogy a nehéz anyagi helyzetek milyen hasznos készségeket adhatnak az embernek.

Osváth Zsolt a Adom a napom streamjében vett részt, ahol a nézők betekintést nyerhettek a napjába, és este Geszti Péternek adott interjút. A műsorban elmondta, hogy a legtöbb tudását az édesapjától szerezte az ingatlanfelújítás terén. Egy új projekt kapcsán, amely egy magyaros koncepciójú hely lesz, ellentétben a korábban megnyílt Unicorn Bistro nevű éttermével, Osváth és édesapja rendszeresen bolhapiacokat járnak, hogy megfelelő berendezési tárgyakat találjanak.

A felújítási munkálatokhoz kapcsolódó tudásáról szólva Osváth elárulta, hogy a tudásának nagy részét édesapjától, egy kisebb részét pedig apósától tanulta, és az internet is nagy segítség volt számára. Kiemelte, hogy a nehéz anyagi helyzetek előnyös lehetnek, mivel az ember megtanulja, hogyan oldjon meg különböző problémákat és végezzen el különféle feladatokat. Az első lakását is az édesapjával újította fel, és azóta is együtt dolgoznak, bármilyen renoválási projektről legyen is szó.

Az Adom a napom streamjét az nlc.hu-n lehetett követni. A műsorban korábban Brasch Bence is megosztotta személyes történeteit, például arról, hogy gyerekként hogyan próbálta összehozni édesanyját másokkal a termálban. Brasch Bence a szerdai adásban Geszti Péter vendége volt, ahol elmesélte, hogy rokonai "vadembernek" tartották gyerekkorában, és hogy édesanyjával máig nagyon jó a kapcsolatuk, míg édesapja négyéves kora óta nem vett részt a nevelésében. Az énekes úgy érzi, az apakép hiánya hatással volt az életére, és ma már a nála idősebb férfiak között érzi jobban magát.

A műsor egyik legutóbbi adásában Geszti Péter különleges módon konferálta fel Brasch Bencét: egy rapdallal hívta be a stúdióba, amelyben megemlítette Brasch énekesi pályáját, áttérését a színészetbe, valamint a Sztárbox műsorban elért győzelmét Árpa Attila felett. Az Adom a napom következő adásában Osváth Zsolt lesz Geszti Péter vendége, ahol további érdekességeket tudhatunk meg az ingatlanfelújításról és az élet leckéiről.