Villanyszerelő lett a Megasztár fiatal énekese

Szeleczki Dávid, a Megasztár ötödik évadának egykori versenyzője, azóta családot alapított és villanyszerelőként dolgozik.

Szeleczki Dávid a Megasztár ötödik évadában vált ismertté, de az elmúlt években kevésbé került a nyilvánosság elé. A fiatal énekes azóta családot alapított, és jelenleg villanyszerelőként dolgozik. "14 éve még kis srác voltam, csak 16 éves. Ha akkor nem jelentkezem, biztos vagyok benne, hogy sok helyre nem jutok el a világban, és nem az az ember lennék, aki ma vagyok" – idézte fel a múltat a Storynak adott interjúban.

Dávid beszámolt arról is, hogy a műsor után számos fellépése volt Magyarországon és külföldön egyaránt. Budapestre költözése után hamar önálló életet kellett kezdenie, ebben pedig szülei mindvégig mellette álltak. "Két-három év után fogyatkozni kezdtek a szólófellépések. Mindig is szerettem a rockzenét, így később aztán inkább ebbe az irányba mentem" – mesélte az énekes, aki zenekarával, az Ozone Mamával több tehetségkutatón is részt vett.

Az Ozone Mama együttes tagjaként Dávid több mint tíz országban állt színpadra, de az utolsó turnéjuk 2019-ben volt, azt követően a zenekar feloszlott. Az élet új fejezetét 2021-ben nyitotta meg, amikor megházasodott, majd egy évvel később megszületett az első gyermeke, 2024-ben pedig már a második gyermekük is világra jött. A zenével kapcsolatos kérdésekre Dávid így válaszol: "Sokan kérdezik tőlem, mi újság a zenével, de most életemnek abban a szakaszában vagyok, amikor a család az első" – hangsúlyozta az énekes.