Józsi gazda újra a képernyőn

Józsi gazda, aki korábban már feltűnt a Házasodna a gazda című társkereső realityben, újra megpróbálkozik a szerencséjével a műsor következő évadában.

A Házasodna a gazda című RTL társkereső realityje hetedik évadával tér vissza 2024-ben, és a párra váró gazdák között ismét feltűnik Józsi gazda. Az előző évadban két feleségjelöltje által elhagyva, egy korábban elutasított nőt hívott vissza, de a kapcsolat a forgatások után sem folytatódott. Józsi gazda a Story magazinnak adott interjúban beszélt az új esélyről, amit Nádai Anikótól kapott, és arról, hogy a családja is kellemetlen helyzeteket élt át emiatt.

Józsi gazda elmondása szerint a gazdák élete rendkívül kemény, és a tévénézők nem is sejtik, mennyi munkával jár egy-egy napjuk. A gazda szerint olyan nőt keres, aki megérti és azonosulni tud a gazdaélettel, mert csak így fogja értékelni a közös időt, és nem fog panaszkodni a sok munka miatt. Józsi gazda szerint a műsorba jelentkező nőknek tudniuk kell, mire vállalkoznak, és ehhez illene tartaniuk magukat.

Az új szériában Józsi gazda ismét lehetőséget kapott arra, hogy megtalálja a nagy Ő-t. Korábbi választottjával, Böbével végül elváltak az útjaik, mert kölcsönösen nem keresték egymást az utazásuk után, így amikor a nő megkereste a műsor után, már csak ismerősként beszélgettek egymással. Józsi gazda őszintén vallott arról, hogy a korábbi sértő megjegyzése miatt szégyelli magát, és tudja, hogy nem szabadott volna úgy fogalmaznia, pláne nem kamerák előtt. A gazda elhatározta, hogy a jövőben figyelni fog a megfelelő kifejezésmódra.

Józsi gazda idén igyekszik figyelni arra, hogy ne beszéljen illetlenül és megfelelően fogalmazzon a korábbi incidensek után. A gazda elmondta, hogy a családja is élt át miattam kellemetlen pillanatokat, és bár az élet annyira pörgős, hogy még nem tudtak leülni megbeszélni a helyzetet, tudja, hogy a lányai is rosszul érezték magukat a tévében látottak miatt. Józsi gazda hangsúlyozta, hogy a gazdák élete nagyon kemény, és a szamóca értékesítése miatt alig van ideje a kislányai és a családja számára.

Józsi gazda reménykedik abban, hogy ezúttal happy end lehet a története vége, és megtalálja azt a nőt, aki valóban értékeli őt és a gazdaéletet.