Kuponözön a SPAR-nál

A SPAR üzletlánc újabb kedvezményes akciót indít, ahol minden 5000 forint feletti vásárlás után 300 forint értékű kupont kínálnak a vásárlóknak.

A SPAR és INTERSPAR üzletekben 2024. április 25-től kezdődően a vásárlók minden 5000 forint feletti vásárlásuk után egy 300 forintos kedvezménykupont kapnak, amit a következő heti vásárlásaik során használhatnak fel. A Kuponözön promóció keretében hat héten keresztül, minden héten csütörtöktől szerdáig új kupont ad ki a SPAR, melyek a következő hét csütörtökétől egy héten át érvényesek.

A kedvezmények nem csak a papír alapú kuponokra terjednek ki, hanem a MySPAR applikációt használó vásárlók is részesülhetnek bónuszban. Amennyiben a vásárlás során a MySPAR appban rögzített SuperShop kártyájukat használják, további 300 forint értékű MySPAR kupont is kapnak hetente. Fontos megjegyezni, hogy a beváltáskor csak egy kupon használható fel vásárlásonként, és a papíralapú kupont nem lehet összevonni a MySPAR kuponnal.

A SPAR további megtakarítási lehetőségeket is kínál vásárlóinak. Az áruházakban több mint 1000 termék árát csökkentették tartósan, ezek a termékek piros árcímkével vannak jelölve. Emellett a SPAR 2024. június 30-ig meghosszabbította az Árstop EXTRA promóciót, amelynek keretében háromszáz termék ára marad garantáltan alacsony.

A részletes információkért és a promóciókért látogass el a SPAR hivatalos weboldalára: https://www.spar.hu/akcioterv.