Szabó Zsófi az Újratervezés új műsorvezetője

Szabó Zsófi csatlakozik a TV2 Újratervezés című műsorának műsorvezetői csapatához, Stohl András és Szabó András Csuti oldalán.

Szabó Zsófi, aki 15 évvel ezelőtt hagyta el a TV2-t, most visszatér, és a Mokka műsorvezetőjeként már ismét a képernyőn láthatták a nézők. A Blikk információi szerint Szabó Zsófi Ördög Nóra és Kárpáti Rebeka utódjaként fogja vezetni az Újratervezés című műsort. Azonban nem csak a Mokka műsorvezetőjeként, hanem a TV2 Klub csatorna nagyköveteként is tevékenykedik, ahol az Újratervezés új évadát fogja vezetni.

Az Újratervezés egy olyan televíziós produkció, amely korábbi évadaiban már számos családnak nyújtott segítséget, akik saját erőből nem tudtak volna javítani életkörülményeiken. Szabó Zsófi tapasztalata és karizmatikus személyisége új színt vihet a műsorba, amelynek célja a rászorulók támogatása. A műsorvezető nagy lelkesedéssel várja, hogy a TV2 Klub-on, egy ilyen nemes projekttel segíthessen a nehézsorsú, kilátástalan helyzetben élő családoknak, akiknek otthonait varázsoliuk újjá Stohl Andrással és Szabó András Csutival.

Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klub-on, ahol Szabó Zsófi a csatorna nagyköveteként fogja támogatni a műsort. A műsor korábbi évadaiban Ördög Nóra és Stohl András voltak a házigazdák, rászoruló családoknak segítettek az otthonteremtésben. Idővel Kárpáti Rebeka átvette Ördög feladatait a műsor harmadik évadában, most pedig Szabó lesz, aki Stohl és Szabó András Csuti mellé kerül műsorvezető társként.

Szabó Zsófi az Instagramon is megosztotta lelkesedését a műsor iránt:

Idén ősszel visszatér a sorsfordító Újratervezés, ezúttal a TV2 Klubon, ahol – a csatorna nagyköveteként – ilyen nemes projekttel segíthetem a nehéz sorsú, kilátástalan helyzetben élő családokat, akiknek az otthonait varázsoljuk újjá Stohl Andrással és Szabó András Csutival. Már nagyon várom!

– írta Szabó az Instagramján.

Szabó Zsófi a TV2 "Jóban Rosszban" című sorozatában tűnt fel először, majd dolgozott az RTL-nél, és az év elején jelentette be, hogy az RTL-től a TV2-höz igazol. A műsorvezető azt is elmondta, hogy azért váltott, mert az RTL-nél már nem kapott elég feladatot, és március óta a Mokkát is vezeti reggelente.