Jótékonysági bál Kartalon dr. Merkely Béla fővédnökségével

A hétvégén került megrendezésre a Virágospusztai Vadásztársaság által szervezett Jótékonysági Bál Kartalon, melynek fővédnöke dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora volt. Az eseményen összegyűlt adományokat a Pető Intézet óvodájának játszóterének megújítására fordítják.

A Virágospusztai Vadásztársaság által szervezett bál immár hetedik alkalommal adott lehetőséget a jótékonykodásra. Dr. Merkely Béla, a Semmelweis Egyetem rektora, aki az esemény fővédnöke volt, elmondta, hogy a gyűjtés célja a Pető Intézet óvodájának játszóterének teljes körű megújítása, hogy a mozgáskorlátozott és az ép mozgású gyermekek együtt tudjanak játszani.

Az est fénypontja Fásy Ádám és zenekara, a Walk-Men feat. Edgár, valamint Nótár Mary közreműködése volt, akik második alkalommal vettek részt az eseményen. A tombola nyereményeit magánszemélyek és vállalkozók ajánlották fel, a legnagyobb támogatást pedig Süllős Gyula és családja nyújtotta.

Süllős Gyula hosszú évtizedek óta támogatja a nemes célokat, és reményét fejezte ki, hogy mások is hasonlóan elkötelezett módon fognak segíteni a jövőben.

A szervezők, Kovács Róbert és Száraz Zoltán, valamint a résztvevők jóvoltából a tavalyi közel 4 millió forintos adományösszeget idén sikerült meghaladni, összesen 5 és fél millió forint gyűlt össze.

Azok, akik szeretnének hozzájárulni a kezdeményezéshez, adójuk 1%-ának felajánlásával támogathatják a Semmelweis Egyetem Alapítványt.