Az álommeló jelöltje feladás előtt áll

Tenerifén zajló Az álommeló műsorban Gombár Betti, az elnöki asszisztens-jelölt, feladásán gondolkodik, mivel úgy érzi, nem tudja hozni a várt teljesítményt.

A reality show-ban Balogh Levente elnöki asszisztens-jelöltjei élesben tesztelik értékesítési képességeiket. A legutóbbi feladat során Gombár Bettinek és Polgár Péternek nem sikerült megfelelniük az elvárásoknak, különösen Bettit kritizálták a szakemberek. A nap végén a szálláson Péter arra kérdezett rá, hogy mit kellene másképp csinálniuk a jobb teljesítmény érdekében.

Betti válaszában elárulta, hogy elgondolkodott a verseny feladásán: "Teljesen őszintén, Peti, én még azon gondolkodom, hogy ne adjam fel ezt az egészet. Én szeretem a csúcson abbahagyni. Ma már kiült az arcomra mindaz, ami bennem van, és én nem ez vagyok. Nagyon jó ez a pozíció, nagyon jó a Balogh úr, meg minden, de azért nem minden áron... Inkább úgy megyek haza, hogy feladom, minthogy ez nem az én teljesítményem" – fejtette ki Betti, hozzátéve, hogy nem szeretné társát sem lehúzni.

Polgár Péter megértéssel reagált társa őszinte vallomására, és bár próbálta bátorítani, reggelig határidőt adott neki a végső döntés meghozatalára. Betti kijelentette, hogy az est folyamán döntést hoz a további részvételről: "Őszintén szólva a következő 10 percem lesz nehéz, utána én ezt tudom, hogy el fogom dönteni. Az a 10 perc az tényleg nehéz lesz, de onnantól nem fogok több időt, energiát belefektetni" – mondta el a lány.

A kedd esti adásban a szakemberek által a legszürkébbnek ítélt Bettit a kritika annyira megviselte, hogy a csapattársával visszatérve a szállásukra, elmondta neki, hogy a verseny feladásán gondolkodik. "Nem azt mondom, hogy nekem minden nap végén ölelgetés kell, meg jaj de jó, meg ilyenek, de amikor a rosszat még lehúzzák egy olyan rosszal, ami nem teljesen valid, akkor nem nagyon érzem magamban azt, hogy igazándiból holnap most annyira nagyon szeretnék vigyorgó fejjel buborékfújót árulni. Tudom, hogy itt magamnak is bizonyítok, de én tudom, hogy ki vagyok, és nem ettől fogom bebizonyítani, mert folyamatosan le vagyok húzva" – fejtette ki Betti a műsor végén.

Balogh Levente, a műsor házigazdája a Portré című műsorban beszélt arról, hogy az Az álommeló második évadában szigorúbb, mert úgy érzi, az első szériában nem tudta átadni azt az üzenetet, hogy egy jó munkaerőnek tisztelnie kell az összes munkakört végző kollégáját. Az üzletember szerint ő sokkal elnézőbb a jelöltekkel, mint a főnökök a műsor külföldi változataiban, például az Egyesült Államokban, ahol az első 14 évadot Donald Trump vezette. "Ha megnézed az angol meg az amerikai verziót, azért én egy ministránsfiú vagyok hozzájuk képest. Azok úgy beszélnek a jelöltekkel, ahogy én azt soha nem tenném meg" – magyarázta Balogh.