Jetikkel táncoló Doja Cat és a futurisztikus ruhadarabok: az idei Coachella divatja

Az Egyesült Államokban megrendezett Coachella fesztivál idén sem okozott csalódást a divatrajongóknak, ahol a sztárok és a fesztiválozók egyaránt színes és extravagáns öltözékekben tündököltek.

Az idei Coachella fesztivál április 12-14. és április 19-21. között került megrendezésre a kaliforniai sivatagban, Indio város közelében, ahol a zenei események mellett a divat is főszerepet kapott. A fellépők között olyan neves előadók tűntek fel, mint Lana Del Rey, Doja Cat, Kid Cudi, Tyler, the Creator, Gwen Stefani, Bebe Rexha, Ice Spice, J Balvin és Sabrina Carpenter, akik mind hozzájárultak a fesztivál színesítéséhez.

A látogatók különféle stílusokban pompáztak, többek között westerncsizmát és cowboykalapot viseltek, de a fellépők is gondoskodtak arról, hogy emlékezetes öltözékeikkel még tovább fokozzák az esemény hangulatát. Gwen Stefani és a No Doubt együttese közel egy évtized után tért vissza a Coachella színpadára, ahol az énekesnő a régi önmagát idéző piros-fekete kockás, necchálós öltözetben lépett fel.

Doja Cat sajátos stílusát követve jetikkel táncolt a színpadon, és egy emberi hajból készült ruhában jelent meg, amelyben valószínűleg egy jetinőt formázott meg. Sabrina Carpenter a visszafogottság jegyében szolid dresszben lépett fel, bár a rövid szoknyája néha-néha felröppent. Kid Cudi viszont egy látványos produkcióval kápráztatta el a közönséget, de a 40 perces előadása után a Memories című dal alatt megkísérelt leugrani a színpadról, ami következtében súlyosan megsérült a lába, és kórházba szállították.

A fesztiválon mások futurisztikus, lángokat idéző vagy cserkészruhában próbálták megnyerni a közönség tetszését. A legjobb öltözött sztárnak járó díj győztese azonban továbbra is kérdéses.

Tekintse meg galériánkban az idei Coachella legemlékezetesebb szettjeit!