A tengertől rettegő sellő, aki óránként milliókat keres

A 34 éves Elle Jimenez hivatásos sellőként dolgozik, és óránként több millió forintot keres, annak ellenére, hogy korábban félt a tengertől.

Elle Jimenez a sellőként végzett munkájával óránként akár 8 ezer dollárt (körülbelül 2,9 millió forintot) is keres. Az elmúlt nyolc év során számos gyermek születésnapi partiján és céges rendezvényen lépett fel, így vált ismertté a szakmában.

A Puerto Ricoban született Elle jelenleg Miamiban él, és bár korábban nagyon félt a tengertől, sikerült legyőznie ezt a félelmét. Megtanult úszni, és most már hivatásos sellőként sikeres karriert épített fel.

Munkája során olyan hírességekkel is együtt dolgozott már, mint a Jonas Brothers, Bruno Mars és DJ Khaled. Elle tehetsége és kitartása révén vált képessé arra, hogy a tengertől való félelmét leküzdve, a sellőként végzett munkájával jelentős bevételre tegyen szert. Elle Jimenez szülővárosa, Miami, a közelgő Forma-1-es Miami Nagydíj kapcsán ismét a figyelem középpontjába kerül, ahol az új főszponzor, a HP által támogatott Scuderia Ferrari HP csapat is versenybe száll.