A TV2 sztárja és az első kapcsolatának története

A TV2 "Házasság első látásra" című műsorában szereplő Dávid Petra beszámolt első komoly párkapcsolatának nehézségeiről, valamint arról, hogyan segítettek neki barátai kilépni ebből a helyzetből, és most a műsorban kialakult kapcsolatának végkimeneteléről is.

Dávid Petra, aki 35 éves korában vágyik családalapításra, elárulta, hogy első komoly kapcsolatában már próbálkoztak a gyermekáldással, de ez nem valósult meg. A TV2 műsorában való részvételével azt remélte, hogy a szakértők segítségével megtalálja azt a társat, akivel családot alapíthat. Azonban a műsorban kijelölt párja, Andris nem osztotta ezt a vágyát, és úgy tűnik, nem is nyerte el teljesen Petra tetszését. A műsor legutóbbi adásában Petra és Andris között elmérgesedett a viszony, ami végül a kapcsolatuk befejezéséhez vezetett.

Petra elmondta, hogy Andris nem készült elköteleződni, és számára a munka volt a fontos, nem a párkapcsolat vagy a családalapítás. Petra már korábban is fontosnak tartotta, hogy csak olyan férfiakkal kezdjen kapcsolatot, akik komolyan gondolkodnak a jövőről, és hasonlóan vágyakoznak a családalapításra.

Az első komoly kapcsolatában a kezdeti boldog időszak után megpróbáltak babát vállalni, de ez nem sikerült. Később a kapcsolatban előjöttek a problémák, és Petra rájött, hogy párja nárcisztikus férfi volt, aki kontrollálni akarta őt. A férfi először támogató volt, de később lelki terrorral éreztette Petrával, hogy értéktelen. Petra többször is megpróbált szakítani, de a férfi mindig vissza tudta édesgetni magához. Végül barátai segítségével sikerült véglegesen kilépnie ebből a kapcsolatból.

Petra azóta több kapcsolatban is próbálkozott, de egyik sem bizonyult hosszú távon működőképesnek. A műsorra való jelentkezése előtt szívvel-lélekkel készült az esküvőre és a közös életre, de a leendő férje nem értékelte az általa tett erőfeszítéseket. A műsorban látottak alapján Petra úgy érezte, hogy Andris nem bízik meg benne teljes mértékben, és a későbbi adásokban kiderült, hogy a házaspár a pszichológusok társaságában úgy döntött, véget vetnek a kapcsolatuknak.

Petra a műsorban történtek után úgy fogalmazott, hogy a beszélgetés során nem derült ki, hogy ő dühös és megbántva érzi magát, mert szerinte egy férfi nem beszélhet így egy nővel. Hozzátette, hogy ez a beszélgetés segített neki csökkenteni a rossz érzéseket, de egyben intő jel is, hogy nem valóak hozzá a nárcisztikus férfiak. Andris a válás kapcsán elmondta, hogy a sok vita és konfliktus miatt úgy érzik, már csak bántani tudják egymást, ezért döntöttek a kapcsolat befejezése mellett. Petra csalódott és szomorú, mert tudta, hogy el fognak válni, de úgy érzi, mindent megtett a kapcsolatért.

A műsor további részeiből kiderül, hogy alakul majd Petra élete a kísérlet után.