A Fidesz új kisfilmje és Választási Manifesztuma a "dollárbaloldal" ellen

A Fidesz egy művészi kisfilm formájában és frissen közzétett Választási Manifesztumában mutatja be, hogy szerintük kik is a Brüsszel alázatos szolgái, akik a "Migráció, Gender, Háború" címszó alatt kínálják fel az EU vezetőinek a magyar érdekeket.

A Fidesz nem a CÖF által indított punkvonatra szállt fel, hanem a Csengetett, Milord? című sorozat életérzését felhasználva indított kampányt. A kisfilmben Gyurcsány Ferenc, Karácsony Gergely, Magyar Péter és Dobrev Klára láthatóak, ahogy tálcán kínálják Ursula von der Leyennek a fent említett fogásokat.

Dobrev Klára azonban nem kapott tálcát a videóban, ami talán egyfajta gender-PC-woke hatásra utalhat, hiszen a filmben a férfiakat ugráltatja egy kézicsengővel rendelkező nő, miközben Dobrevet férfiruhában ábrázolják.

A kisfilm részleteiben is bővelkedik, például a Brüsszel szó első 'S' betűjébe egy dollárjelet is sikerült belecsempészni, ami a dollárbaloldal leleplezésére utal, hiszen a kormány politikája miatt az eurót ritkán látjuk Magyarországon. A mindössze 17 másodperces videó számos rejtett réteget és utalást tartalmaz, amelyek felfedezése még a filmszakos hallgatók számára is kihívást jelenthet.

A Fidesz bejelentette, hogy a kisfilm nem csak mozgóképen lesz elérhető, hanem a közeljövőben kültéri kiállításokon is megtekinthető lesz országszerte. Emellett a párt szombaton közzétette Választási Manifesztumát, amelyet a KDNP is támogat, és amely a brüsszeli változásokat sürgeti.

A dokumentum szerint Európa válságban van, amelyet a brüsszeli elit és az uniós pénzen felhizlalt Soros-hálózat okozott. A manifesztumban kiemelik, hogy a jelenlegi helyzetben az európai gazdák és a mezőgazdaság tönkretételével, a rezsicsökkentés ellehetetlenítésével, valamint a magyaroknak járó EU-s pénzek visszatartásával fenyegetnek.

A Fidesz arra szólítja fel a választókat, hogy az európai parlamenti választást követően mondjanak nemet a Gyurcsány Ferenc vezette dollárbaloldal képviselőire, akik megszavaztak minden háborúpárti és bevándorlást támogató javaslatot, és a jövőben is így tennének, mert a dollárbaloldal képviselői Brüsszel alázatos szolgái. Az Európai Parlament által társfinanszírozott rovatban megjelent manifesztum szerint itt az esély, hogy megváltoztassuk Brüsszelt.

A kampány részeként Budapest utcáin megjelentek a „Karácsony=Gyurcsány” plakátok is, ahol Gyurcsány Ferenc egy Karácsony Gergely álarc mögül bújik elő, és ahol azt üzenik: „nem érdemelnek még egy esélyt”. A plakátok finanszírozásának háttere nem tisztázott, de a megjelenésük összhangban áll a Fidesz főpolgármester-jelöltjének, Szentkirályi Alexandrának a kampányával, amely szintén a Gyurcsány-Karácsony páros elleni hangulatkeltésre épül.