Soltész Rezső 79 évesen is a zenei élet aktív résztvevője

Soltész Rezső, a magyar popzene egyik meghatározó alakja, ma ünnepli 79. születésnapját, és bár korábban ígéretet tett arra, hogy 50 éves korában visszavonul, még mindig aktívan részt vesz a zenei életben.

Soltész Rezső, aki már több mint hat évtizede van jelen a magyar zenei életben, a Rangers együttes tagjaként kezdte pályafutását 61 évvel ezelőtt. Később a Corvina és az Oxygen együttesek élén is megmutatta tehetségét, mielőtt 45 évvel ezelőtt szólókarrierbe kezdett. Az énekes-dalszerző nemcsak a zenében jeleskedett, hanem kiadói tevékenységet is folytatott, és tavaly először színészként is kipróbálta magát a "Valami Amerika" című sorozatban.

Soltész Rezső hosszú pályafutása során többször is szembesült egészségügyi problémákkal, de ezek ellenére továbbra is a színpadon maradt. Az énekes elmondása szerint energiáját a folyamatos mozgásnak és az egészséges életmódnak köszönheti, valamint annak, hogy mindig szán időt a pihenésre.

A mai napig Soltész Rezső kirobbanó formában van, és bár korábban azt ígérte feleségének, hogy 50 éves korában abbahagyja a munkát, a színpad és a zene szeretete még mindig erősebb benne. Az énekes több mint 60 éves pályafutását most egy galériában is megtekinthetjük, amely visszatekintést nyújt a legendás művész életére és munkásságára.