Mérai Kata négy eljegyzés után is szingli maradt

Mérai Kata, a Barátok közt egykori színésznője, soha nem ment férjhez, annak ellenére, hogy négy férfi is megkérte a kezét. A színésznő a story.hu-nak adott interjúban beszélt arról, hogy miért nem jutottak el az esküvőig a kapcsolatai.

Mérai Kata először 19 éves korában mondott igent egy lánykérésre, de már akkor érezte, hogy a kapcsolat nem megfelelő számára. A férfi is tudta, hogy problémák vannak, és csak azért kérte meg a kezét, hogy együtt maradhassanak. A második eljegyzésnél a színésznő hirtelen jó ötletnek tartotta az igent, de később már nem érezte helyes döntésnek. Ebben a kapcsolatban az jelentett problémát számára, hogy a párjának már volt gyereke, és ő magát még éretlennek érezte az anyaságra.

A harmadik eljegyzésnél mindketten úgy érezték, hogy életük ellentétes irányba tart, ezért nem került sor házasságra. Jelenlegi párja, akivel 2009 óta van együtt, Bálint fiuk első születésnapján kérte meg a kezét. Mérai Kata azonnal igent mondott, és úgy véli, hogy az eljegyzésük tulajdonképpen a házasságuk is. Esküvőre és nagy felhajtásra nem vágyik, kapcsolatukat fiuk, Bálint hitelesíti.