„Még egy peteérést bevárok” – Csabi lelki társnak nevezte Gyöngyit

A Házasság első látásra legutóbbi epizódjában a párok terápiára mentek, ahol Gyöngyi és Csabi a kapcsolatuk fejlődéséről beszéltek.

Az elmúlt időszakban Gyöngyi és Csabi kapcsolata sokat fejlődött. A Házasság első látásra sorozat legutóbbi részében a párok terápiás ülésen vettek részt, ahol Gyöngyi és Csabi kézen fogva ültek a kanapén, és az elmúlt hetükről meséltek. Csabi elmondása szerint a közös wellness-élmény során testileg is közelebb kerültek egymáshoz, és nem veszekedtek. Úgy véli, a terápiák segítettek elkerülni a vitákat, de mindkettőjükben még vannak tüskék.

Csabi szerint Gyöngyitől egy váratlan ajándékot kapott: egy lelki társat. A testi kontaktus még nem alakult ki teljesen közöttük, de úgy érzi, ez nem is feltétlenül szükséges. Csabi számára a lelki támasz fontosabb, mint egy olyan kapcsolat, ahol minden más megvan, de hiányzik a belső támogatás. Gyöngyitől ezt az őszinte támogatást megkapta, ami számára nagyon sokat jelent.

A férj vicces megjegyzéssel zárta mondandóját, amikor azt mondta, hogy „még egy peteérést bevárok”, ezzel is jelezve, hogy bár a testi kapcsolat még nem teljes, de van remény a további fejlődésre. A nézők azonban már nem sokáig követhetik figyelemmel a pár fejlődését a képernyőn, ugyanis a Házasság első látásra sorozat jövő héten ér véget. A TV2 bejelentette, hogy április 26-a után a műsor lekerül a képernyőről, így a fináléban láthatják majd a nézők, hogy a párok közül kik maradnak együtt és kik válnak el. Azon a napon egy másik népszerű sorozat, a Hazatalálsz második évadának utolsó részét is vetíti a csatorna. A Házasság első látásra helyére pedig április 27-től a Zsákbamacska megújult szériája és az Ütős ötös kerül.