Szegedi Fecsóék boldogan tértek haza a kórházból

Április 15-én Szegedi Fecsó és 13 évvel fiatalabb párja, Géczi Bea bejelentették, hogy megszületett a második közös gyermekük. A kisfiú érkezése a tervezettnél korábban történt, de a család már otthon pihenhet együtt.

Szegedi Fecsó és kedvese, Géczi Bea a kisbabájuk születése után hazatérhettek a kórházból. A pár már három-három gyermekkel büszkélkedhet, hiszen mindkettőjüknek van egy-egy fia korábbi kapcsolataikból. A legújabb családtag nevét egyelőre nem árulták el, de annyi biztos, hogy a baba 10 nappal a tervezett időpont előtt érkezett meg. A babaváró buli után következő napon már a kórházban találták magukat, ahol a kisfiú világra jött.

A boldog édesapa, Fecsó elmondta, hogy szerdán hozhatta haza kedvesét és gyermeküket, és hogy a nagyszülők is segítenek nekik. A család így együtt tud pihenni, és a nagymamák jelenléte is nagyban hozzájárul a mindennapok könnyebbé tételéhez.

Fecsó beszámolt arról is, hogy még nem heverte ki teljesen a történteket, és időre van szüksége, hogy feldolgozza az új helyzetet. Azonban nagyon boldog és hálás, hogy immár három fia van. Bár örültek volna egy kislánynak is, számukra a legfontosabb, hogy a gyermekük és a párja is egészséges.

Az üzletember kiemelte, hogy aktívan részt vesz a családi életben, és többet segít otthon, különösen a két idősebb fiúval foglalkozik. Ő viszi őket a különböző programokra, és nem riad vissza a pelenkázástól sem.