Nyertes Zsuzsa és az öregedés pozitívumai

Nyertes Zsuzsa a Hot! magazinnak adott interjúban beszélt arról, hogy az öregedésnek is vannak előnyei, például a látásromlás, amit ő egyáltalán nem bán.

A színésznő szerint nem probléma, hogy már nem lát olyan élesen, sőt, a szemüveg viselését is elutasítja, inkább hajlandó a padlón kúszni-mászni, ha arról van szó. "Van jó az öregedésben is, például az, hogy az embernek romlik a szeme. Amikor felkínálták a műtétet, nemet mondtam. Nem akarok úgy látni, mint 30 évesen! Most belenézek a tükörbe, és azt látom, amit. Nem vagyok hiú, de ha föltennék egy szemüveget, és azzal néznék bele, akkor nem azt látnám, amit érzek, és az borzasztó lenne" – idézi a Bors Nyertes Zsuzsát.

Nyertes Zsuzsa azt is elárulta, hogy természetes módszerekkel igyekszik fiatalon tartani az arcát, de a ráncfeltöltés gondolatával már foglalkozott. Kiemelte, hogy szeretné a közönségnek, különösen a nőknek megmutatni, hogy az öregedést természetes úton is lehet késleltetni. "A közönségnek, főleg a nőknek szeretném bizonyítani, hogy igenis ki lehet tolni az öregedést természetes úton. Ami viszont nagyon zavar, azok a száj körüli ráncok; nagyon gondolkodom, hogy azokkal bizony kezdeni kellene valamit" – vélekedett a színésznő.

A színésznőnek azonban nem kell bizonygatnia szépségét, hiszen párja, Gulyás Attila, aki már 16 éves kora óta ismeri, a mai napig elhalmozza őt bókokkal. "Igaz, 16 éves korom óta ismer, szóval nem úgy látja rajtam az idő múlását, mint egy idegen, de a mai napig, amikor színpadon néz, utána megjegyzi például, hogy »Még mindig milyen jó a lábad!«" – mondta nevetve Nyertes Zsuzsa.