Lékai-Kiss Ramóna párducmintás bikiniben ragyog

Lékai-Kiss Ramóna, aki a közelmúltban számos munkával volt elfoglalva, többek között a Hazatalálsz sorozat forgatásán, valamint A Nagy Ő és a Dancing with the Stars műsorvezetőjeként, most végre kikapcsolódik húgával egy spanyolországi nyaraláson.

Lékai-Kiss Ramóna színésznő és műsorvezető, aki a Barátok közt című sorozatból vált ismertté, a munkái mellett influenszerként, feleségként és édesanyaként is tevékenykedik. A szoros munkatempó után most egy különleges nyaraláson vesz részt húgával, amely során Spanyolországba, Marbellába látogattak el. Ez az első alkalom, hogy kettesben fedeznek fel egy külföldi várost, és Ramóna láthatóan lenyűgözte a spanyol életérzés és Marbella varázsa.

A tengerparton a szőke szépség nem sokat habozott, gyorsan párducmintás bikinire váltott, és megmutatta tökéletes alakját a strandon. A közösségi médiában megosztott fotói alapján Lékai-Kiss Ramóna észbontóan jól néz ki, és a posztjai minden bizonnyal nagy sikert aratnak a rajongók körében.

Míg Ramóna a spanyol napfényben pihen, egy másik Barátok közt sztár, Mérai Kata életében is történtek izgalmas fejlemények. Kata, aki szintén a népszerű sorozatból lett ismert, eddig négyszer volt menyasszony, de az esküvőig sosem jutott el. Most elárulta, hogy miért marad el a mostani párjával is az esküvője. Kata és kedvese, Jocó úgy döntöttek, hogy nem tervezik az esküvőt, mivel jól megvannak így is, és kapcsolatukat közös gyermekük, Bálint hitelesíti.

Mérai Kata elmondása szerint az első lánykérésnél még nagyon fiatal volt, és érezte, hogy a kapcsolat nem az igazi. A második eljegyzésnél már az akkori páromnak volt gyermeke, ami számára problémát jelentett. A harmadik próbálkozásnál pedig mindketten érezték, hogy épp ellenkező irányba tart az életük. A mostani szerelme 2009-ben, a közös gyermekük első szülinapján kérte meg a kezét, és Kata azonnal igent mondott, de az esküvőre, nagy felhajtásra azóta sem vágyik.