Istenes Bencéék a dubaji reptéren ragadtak az ítéletidő miatt

Hatalmas esőzés és vihar okoz fennakadásokat Dubajban, ahol egy évnyi csapadék zúdult a városra, érintve az utakat, reptereket és lakóépületeket is.

Dubajban rendkívüli időjárási viszonyok uralkodnak, egy évnyi eső és tomboló vihar hullott le rövid idő alatt, ami komoly problémákat okozott a város infrastruktúrájában. Istenes Bence és Csobot Adél a gyerekeikkel Balin töltötték a szabadságukat, és hazafelé Dubajon keresztül utaztak volna, azonban a viharos időjárás miatt a dubaji reptéren rekedtek. Az eseményekről Istenes Bence Instagram-sztoriján keresztül értesült a közönség, amit a story.hu is megosztott.

A műsorvezető Instagram-sztorijában így írt az esetről: "24 órája úton két gyerekkel, abból eddig tízet a reptéren töltöttünk, és senki nem tudja, mikor mehetünk tovább. Tom Hanksnek érzem lassan magam" – utalva ezzel a Terminál című filmre, ahol a főszereplő hosszú időre egy reptéren ragad. A szöveg mellé egy őt és Csobot Adélt ábrázoló szelfit is csatolt, amely azóta már nem elérhető. A vihar miatt a repteret is le kellett zárni, több gép már csak a vízzel beborított kifutópályán tudott csak landolni. Az ítéletidő miatt kialakult helyzet tehát nemcsak a közlekedést, hanem a hírességek utazási terveit is befolyásolta.

A reptéren azóta újraindul a forgalom, ám így is nagy fennakadásokra lehet még mindig számítani.