Gryllus Dorka és Simon Kornél külön ágyban alszanak

Gryllus Dorka a Viasat3 Adom a napom című műsorában osztotta meg, hogy férjével, Simon Kornéllal nem alszanak egy ágyban, mivel a gyerekek gyakran közöttük töltik az éjszakát.

A színésznő, Gryllus Dorka ritkán ad betekintést a magánéletébe, azonban a Adom a napom című műsorban kivételt tett, és elárulta, hogy férjével, Simon Kornéllal külön ágyban alszanak. A műsorvezető, Geszti Péter – aki egyben Gryllus első férje is – videóhívásban érdeklődött Gryllus reggeli első mozdulatai felől. Az elmúlt évadokban olyan hazai sztárok pillantottak be a hétköznapjaikba, mint Balogh Levente, Caramel, és most Gryllus Dorka mellett Kamarás Iván is megjelent a műsorban fiával, Igorral, aki először szerepelt együtt édesapjával a kamerák előtt.

Gryllus elmesélte, hogy a gyerekek az ő ágyában aludtak el, és az éjszaka folyamán átment a fiúk ágyába, hogy nyugodtabban alhasson, de végül Áron fia korán ébredése miatt nem tudott visszaaludni. A beszélgetés során derült ki, hogy a szülői feladatok megosztása miatt Simon Kornél a kanapén alszik, hogy Gryllus felkelhessen a gyerekekhez éjszaka, cserébe reggel ő veheti át a gondoskodást, így Gryllus még pihenhet egy kicsit.

A színésznő megjegyezte, hogy ez Kornél döntése volt, és így maradtak a megállapodásnál. Geszti megosztotta saját tapasztalatait is, miszerint felesége időnként kiparancsolja őt az ágyból a horkolása miatt, de Gryllus nem kívánt további intim részleteket megvitatni.

Gryllus Dorka és Simon Kornél első közös gyermekük, Soma 2012-ben született, amikor Gryllus 40 éves volt, és akkor úgy döntöttek, nem vállalnak több gyermeket. A pandémia alatt azonban Gryllus ismét teherbe esett, és 2020-ban megszületett második fiuk, Áron, ugyanabban az évben, amikor a pár hivatalosan is összeházasodott. Kamarás Iván a műsorban arról beszélt fiának, hogy az idegeskedés csak ártalmas, és hogy soha nem szokott hozzászokni a reflektorfényhez, valamint hogy a szöveg megtanulása helyett a spontaneitásra kell támaszkodni.