Farkas Alexa: Eszem ágában sincs többet férjhez menni

Farkas Alexa, az Éjjel-Nappal Budapest korábbi szereplője bejelentette, hogy öt év házasság után elválnak 26 évvel idősebb férjétől, Farkas Balázstól.

Farkas Alexa a Story magazinnak nyilatkozva beszélt arról, hogy a szakításukat már egy ideje érzékelték, és bár a válást még egyikük sem kezdeményezte, ő maga már lezártnak tekinti a kapcsolatot. A színésznő elmondta, hogy volt férje és ő jó viszonyban maradtak, és továbbra is együtt dolgoznak a férfi spirituális tanácsadó központjában.

Alexa szerint a házasságukban már nem voltak közös programok, és eltávolodtak egymástól, de a munka terén továbbra is összeköti őket a közös vállalkozás. A színésznő hozzátette, hogy a szakítás nem viselte meg, és jelenleg nem is vágyik új kapcsolatra, inkább a barátokkal való találkozásokra, utazásra és bulizásra koncentrál.

Farkas Alexa kijelentette, hogy a jövőbeni párkapcsolatában fontos lesz számára a nyitottság a gondolkodásmódjára és a munkájára, de jelenleg nem sietteti az új szerelem megtalálását. A házasságról pedig úgy nyilatkozott, hogy jelenleg nem tervezi újra férjhez menni, sőt, eszem ágában sincs többet férjhez menni. Az egykori színésznő elárulta, hogy a férje vezetéknevét is megtartja, mert mindenki így ismeri, és hogy a férje már korábban érezte, hogy nincsenek rendben a dolgok, de talán csak megszokásból vagy kényelemből nem lépett.

Alexa és a volt párja egyébként jelenleg is együtt dolgoznak, és egymás legjobb barátai is, ami egyáltalán nem zavarja őket. Balázs a feje a spirituális központnak, Alexa pedig azért felel, milyen új, spirituális programok kerüljenek bevezetésre. A volt színésznő egyelőre nem randizik, jól érzi magát egyedül is, és elvárása, hogy ha jön valaki, az nyitott legyen a gondolkodására és a munkájára. Alexa azt is hozzátette, hogy 30 évesen sem érzi magát lecsúszva, és nem feltétlenül gondolkozik gyerekben, de nem zárja ki a lehetőségét egy szuper kapcsolatnak.