Curtis a TV2 és az RTL kapcsolatáról beszélt

Curtis, aki az utóbbi időben az RTL csatornáin volt látható, a Frizbi TV YouTube-csatornájának vendégeként Hajdú Péter előtt beszélt arról, hogy a TV2 felkérte, hogy szerepeljen náluk, például a Dancing with the Stars műsorban.

Curtis elmondta, hogy bár a TV2 felkérte, hogy szerepeljen náluk, például a Dancing with the Stars műsorban, ő csípőből elutasította ezt a lehetőséget. A rapper szerint nem tudott volna annyi időt szánni a felkészülésre, mint amennyit mások, például barátja, Csuti tett. "Hát hogy néznék ki? Pontosan tudom, hogy nem fogok foglalkozni ennyit vele és nem készülök fel. Napi hét-nyolc órát táncoltak Csutiék, tudom, mert barátom, beszéltem vele és hát hol megyek én nyolc órát táncolni?" - mondta Curtis Hajdú Péternek.

Curtis azt is hozzátette, hogy bár úgy tűnt, átigazol a TV2re, végül nem tudtak megegyezni, mert olyan műsorokat ajánlottak neki, amelyekben nem érezte volna jól magát. A Megasztár újraindulásával kapcsolatban Curtis azt állítja, hogy már tervezték, hogy mi lesz a matek, de végül úgy alakult, hogy nem szerepel a műsorban. Azt gondolta, hogy benne lesz, de az utolsó email-váltásban már nem szerepelt ez a lehetőség. "Sokáig én is azt hittem, hogy benne leszek a Megasztárban, de a legutolsó email-váltásban már nem is szerepelt ez a műsor. Velem lehet alkudni, de amikor én mondok tíz forintot és ők mondanak egyet vagy kettőt, az nagyon messze van egymástól..." - mesélte Curtis.

Curtis szerint az RTL-nél már nem terveznek vele az idei műsorokban, de ez nem zárja ki, hogy a jövőben ne tárgyaljanak újra. Azt is elmesélte, hogy az RTL korrekt módon értesítette őt arról, hogy Majkát jelentik be, ami számára meglepő volt, tekintettel arra, hogy az előző évben minden műsort ő csinált a csatornának. "Az RTL része esett rosszul. Korrektül elmondták, hogy amilyen műsorok lesznek idén, azokban nem számolnak velem, mint tavaly, de ez nem azt jelenti, hogy jövőre ne tárgyalnánk újra. Azzal is felhívtak, hogy ne az újságból tudjam meg, hogy két óra múlva bejelentik Majkát - fogalmazott Curtis. - Azért ez fura volt, főleg úgy, hogy abban az évben minden műsort én csináltam nekik. Tisztában voltam vele, hogy egy karakterek vagyunk, de nem tudtam erről és tavaly még arról beszéltünk, mi minden lesz idén..." - tette hozzá.