A 444 útikönyv frissítése: Keresik Észak-Magyarország legjobb helyeit

A 444.hu újraírja és kiadja a "444 jó hely Magyarországon" című útikönyvét, amely a legjobb magyarországi helyszíneket mutatja be a kulcsos házaktól a kastélyszállókig, és most az olvasók segítségét kérik Észak-Magyarország legérdekesebb pontjainak felfedezésében.

A 2019-ben nagy sikerrel debütált útikönyv teljes megújuláson esik át, hogy ismételten bemutathassa az ország kiemelkedő helyszíneit. A könyv nyolc fejezetre bontva, nyolc különböző régiót vesz górcső alá, amelyeket néhány nap alatt kényelmesen be lehet járni, az Észak-Dunántúltól a Dél-Alföldig terjedően.

A szerkesztőség már hosszú ideje kutatja a legjobb helyeket, de úgy vélik, olvasóik még számos új tippet tudnak adni. Különös figyelmet fordítanak Észak-Magyarországra, amely a Börzsönytől a Mátrán és a Bükkön át a Zemplénig húzódik, és gazdag természeti szépségekkel, Egerrel, Tokajjal, kiváló éttermekkel és számtalan kirándulási lehetőséggel büszkélkedhet.

A 444.hu arra kéri az olvasókat, hogy osszák meg velük azokat a különleges helyeket, amelyeket érdemes lenne személyesen is felkeresniük. Legyen szó egy kevésbé ismert tóról, egy lenyűgöző kilátóról vagy egy különleges szálláshelyről, minden tippet szívesen fogadnak a jo@444.hu e-mail címen, "Észak-Alföld" tárgymegjelöléssel.

A beérkező javaslatok közül tíz szerencsés beküldő egy-egy példányt nyerhet a frissített útikönyvből, amely így közvetlenül az olvasók bevonásával bővülhet új tartalmakkal. A szerkesztőség előre is köszönetet mond minden értékes hozzájárulásért.