A Lidl Kids Team nyereményjátékával gyermeke is pályára léphet

A Lidl, mint az UEFA EURO 2024TM hivatalos partnere, most egyedülálló lehetőséget kínál: 22 magyar gyermeknek lehetősége nyílik arra, hogy a válogatott játékosokat kísérje pályára a németországi csoportmérkőzéseken.

A Lidl Kids Team nyereményjáték keretében a győztesek a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság csoportmérkőzéseinek egyikén kísérhetik pályára a magyar válogatott játékosait Németországban. A játékra 2024. április 2. és 17. között lehet jelentkezni a Lidl Plus applikáción keresztül, a sorsolást pedig április 18-án hajtják végre közjegyző jelenlétében.

A Lidl Magyarország által szervezett nyereményjátékban a szülők vagy gondviselők 6-10 éves korú gyermekeiket nevezhetik. A jelentkezéshez csupán egy űrlapot kell kitölteni a Lidl Plus applikációban. A nyerteseket véletlenszerű sorsolással választják ki, így minden résztvevő egyenlő eséllyel indul. A nyeremény magában foglalja a németországi utazást, szállást, ellátást és a mérkőzésre szóló jegyeket is, tehát a nyertesek anyagi helyzetüktől függetlenül vehetnek részt az eseményen.

A szerencsés gyerekek háromnapos utazásuk során számos élményben lesz részük, még mielőtt csatlakoznának a válogatott labdarúgóihoz a pályán. Június 19-én a Németország, míg június 23-án a Skócia elleni mérkőzésen léphetnek pályára. A mérkőzések előtti napokban városlátogatás, futballmérkőzések és egyéb programok várják őket és kísérőiket.

A nyereményjátékban azok a Lidl Plus-felhasználók vehetnek részt, akik magyarországi lakcímmel rendelkeznek, a részvétel időpontjában legalább 18 évesek, és legalább egy olyan gyermek törvényes képviselői, akik 2024. június 19-én már betöltik a 6. életévüket, de 2024. június 23-ig nem töltik be a 11. életévüket, illetve vállalják a németországi utazást.